Кои сме ние

Sava е един от най-големите и успешни производители на гуми в Централна Европа, осигуряващ богата гама от гуми за леки автомобили, SUV, лекотоварни и товарни автомобили. Корените на Sava водят началото си от малката територия на Словения, за да обгърнат щяла Европа, дори и света извън нея.

Гумите Sava се произвеждат в различни заводи в Европа. Много гуми, обаче, все още се произвеждат в завода-майка в Словения, който е модерна сграда, специализирана в производството на летни и зимни високоскоростни гуми за леки автомобили.

Sava – гуми с европейско качество

Когато купувате гуми Sava знаете, че правите добър избор - добър избор, който произлиза от европейското наследство и е базиран на технологията на Goodyear.

Качеството на Sava се предлага на разумна цена с добри технически показатели на гумите. То ви дава увереност, че сте направили икономична и разумна покупка.

Гумите Sava се произвеждат от отлично обучен и опитен персонал с помощта на най-модерно производствено оборудване. Всички гуми Sava преминават през внимателно изпитване на качеството в завода в Словения преди да се изпратят до различни части на Европа. Можете да бъдете сигурни, че всяка гума, която купувате от Sava, отговаря на строги стандарти за качество, които дават възможност да се предлага уверено гаранция за качество на Sava с всички продадени гуми.

Всички гуми за леки автомобили на Sava са с гарантирани изработка и материали или отнасящи се до структурата условия в съответствие с гаранционните условия на Sava EMEA за гуми. Приложимите в дадена страна гаранционни правила и условия могат да бъдат получени от дилърите на гуми в съответната страна по заявка.

Всички гуми за леки автомобили на Sava са с гарантирани изработка и материали или отнасящи се до структурата условия в съответствие с гаранционните условия на Sava EMEA за гуми. Приложимите в дадена страна гаранционни правила и условия могат да бъдат получени от дилърите на гуми в съответната страна по заявка.

Sava – осъществено с технологията Goodyear

Заводът на Sava в Кран - Словения, е измежду най-модерните сгради в Европа. Този завод произвежда не само високоскоростни и зимни гуми Sava за автомобили, но и за други средни и първокласни марки на Goodyear с помощта на модерна технология.

Годишното производство на завода Sava в Словения е около 8 милиона гуми. Почти същият брой гуми Sava се продава годишно по света. За Sava работят повече от 1 600 работници и служители в Европа.

Отличени с награди за производство

1999 г. - ISO сертификат за системата за управление на околната среда

2001 г. - ISO сертификат за управление на качеството в автомобилната промишленост

2002 г. - OHSAS сертификат за управление на безопасни условия на труд

2003 г.- BPMS сертификат (съчетава стандарти за качество, защита на околната среда и безопасни условия на труд) - пръв в света

2003 г. - Награда за най-добра работна среда в големи компании в Словения

2003 г. - Нов ISO сертификат за системи за управление на околната среда

2003 г. - Нов OHSAS сертификат за безопасни условия на труд

2004 г. - Награда за екологично чиста фирма

2009 г. - ISO сертификат за дизайн, разработки и управление на качеството в производството

Центърът за дистрибуция в Кран

Построен през 2002 г. с подова площ 17 100 кв. м., това съоръжение служи за основен център за дистрибуция за Югоизточна Европа, като е в състояние да побира до един милион гуми за леки автомобили. Строителството на центъра за дистрибуция е съществено за бъдещото развитие на фирмата на пазара, за укрепването на нейните конкурентни предимства и използване на пазарните възможности.