Качество Sava

Гумите Sava са създадени в Европа и са вдъхновени от технологиите на Goodyear. Гуми, на които можете да разчитате, на разумна цена!

Част от Goodyear Dunlop Group

Goodyear Dunlop Sava Tires е изцяло собственост на групата Goodyear Dunlop и се ползва от техническия опит на Goodyear. Нашите гуми се произвеждат чрез усъвършенствано оборудване под контрола на инженерите по качеството на Goodyear. Всички гуми трябва да покрият стриктните стандарти за качество на Goodyear, преди да излязат от заводите ни.

90 години опит

Основана през 1921 г., Goodyear Dunlop Sava Tires представлява над 90 години производствено ноу-хау. Днес нашите модерни съоръжения в Кран, Словения, произвеждат около осем милиона гуми всяка година. Ние съчетаваме нашето дългогодишно наследство с най-доброто от модерните технологии, за да ви предоставим достъпни гуми, които не правят компромис с качеството.

Гаранция за качество Sava

Ние работим, за да ви предоставим продукт, на който можете да се доверите. Затова всяка гума, която произвеждаме, е подсигурена от Гаранцията за качество Sava, която гарантира срещу дефекти в изработката, материалите или дизайна. Обърнете се към местния дилър за пълните общи условия на Гаранцията за качество Sava във вашата държава.