Denmark DK
Skift land

Om os

Sava er en af de største og mest succesfulde dækproducenter i Centraleuropa og fremstiller dæk til en lang række personbiler, SUV'er, lette lastbiler og lastbiler. Sava har sine rødder i det lille land Slovenien, men har i dag bredt sig til hele Europa og andre kontinenter.

Sava-dæk fremstilles på en række fabrikker i Europa. Mange af dækkene fremstilles dog stadig på Sava-fabrikken i Slovenien, som er et topmoderne produktionsanlæg med speciale i fremstilling af højtydende sommer- og vinterdæk til biler.

Sava – europæiske kvalitetsdæk

Når du køber Sava-dæk, kan du være sikker på, at du vælger et kvalitetsprodukt – et kvalitetsprodukt med europæiske aner og Goodyear-teknologi.

Savas kvalitetsdæk giver dig en god ydelse til en rimelig pris. Dermed kan du være sikker på, at du har gjort et omkostningsbesparende køb, som giver dig ro i sindet.

Sava-dæk fremstilles af højtuddannede og erfarne medarbejdere, som arbejder med det mest avancerede produktionsudstyr. Alle Sava-dæk gennemgår kvalitetssikring på det slovenske produktionsanlæg, inden de sendes videre til andre dele af Europa. Du kan være sikker på, at hvert eneste Sava-dæk, du køber, overholder strenge kvalitetsstandarder, og derfor kan vi med sindsro tilbyde vores Sava-kvalitetsgaranti på alle vores produkter.

Alle Sava-dæk til private er omfattet af en garanti mod produktions-, materiale- og designfejl i henhold til Savas garantivilkår for dæk i EMEA-området. De garantivilkår og -betingelser, der gælder i et specifikt land, kan på anmodning fås hos dækforhandlere i det respektive land.

Alle Sava-dæk til private er omfattet af en garanti mod produktions-, materiale- og designfejl i henhold til Savas garantivilkår for dæk i EMEA-området. De garantivilkår og -betingelser, der gælder i et specifikt land, kan på anmodning fås hos dækforhandlere i det respektive land.

Sava – drevet af Goodyear-teknologi

Savas produktionsanlæg i Kranj i Slovenien er et af de mest avancerede dækproduktionsanlæg i Europa. Ved hjælp af topmoderne teknologi fremstiller anlægget ikke bare højtydende dæk og vinterdæk til biler for Sava, men også dæk til andre Goodyear-brands i mellem- og premiumsegmentet.

Sava-fabrikken i Slovenien fremstiller årligt cirka otte millioner dæk. Og hvert år sælges der omtrent lige så mange Sava-dæk på verdensplan. Sava har mere end 1.600 ansatte i Europa.

Prisbelønnet drift

1999 – ISO-certifikat for miljøstyringssystem

2001 – ISO-certifikat for kvalitetsstyring i automobilbranchen

2002 – OHSAS-certifikat for sikkerhed og sundhed på arbejdspladsen

2003 – BPMS-certifikat (kombinerer standarder vedrørende kvalitet, miljøbeskyttelse samt sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen) som de første i verden

2003 – Prisbelønnet for bedste arbejdsmiljø blandt store virksomheder i Slovenien

2003 – Nyt ISO-certifikat for miljøstyringssystem

2003 – Nyt OHSAS-certifikat for sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen

2004 – Vinder af Environmentally Friendly Company-prisen

2009 – ISO-certifikat for kvalitetssikring i forbindelse med design, udvikling og fremstilling

Logistikcenteret i Kranj

Dette anlæg med et gulvareal på 17.100 m2 blev opført i 2002. Det fungerer desuden som den primære logistikcentral for det sydøstlige Europa og har plads til op til en million dæk til personbiler. Opførelsen af logistikcentralen havde afgørende betydning for virksomhedens fremtidige udvikling på markedet, for at styrke dens konkurrencemæssige fordele og for at udnytte muligheder på markedet."