Croatia HR
Promijeni zemlju

Savina kvaliteta

Robna marka Sava širom svijeta poznata je po svojim kvalitetnim gumama. Njezin cjelovit i bogat izbor guma odlična je zamjena za skuplje robne marke. Kad kupite gume Sava znate da ste odabrali kvalitetu: pouzdane i izdržljive gume po razumnoj cijeni.

Više od 85 godina europskog iskustva

Goodyear Dunlop Sava Tires jedno je od najvećih i najuspješnijih poduzeća za proizvodnju guma u srednjoj Europi i u svojoj ponudi ima velik izbor guma za osobne automobile, sportske terence (SUV) te laka teretna i teretna vozila. Gume Sava proizvode se u nekoliko tvornica širom Europe. Brojne gume još se uvijek proizvode u tvornici Goodyear Dunlop Sava Tires u Sloveniji, čiji su pogoni za proizvodnju guma jedni od najnaprednijih u Europi.

Više od 85 godina proizvodnje visokokvalitetnih proizvoda od gume

Prije isporuke u druge dijelove Europe sve gume Sava podvrgnute su kontrolnim testovima kvalitete u suvremenom slovenskom proizvodnom pogonu. Svaka guma koju kupite od tvrtke Goodyear Dunlop Sava Tires zadovoljava stroge standarde kvalitete.

Tradicija uvjetovana Goodyearovom baštinom

Sava je članica obitelji robnih marki grupacije Goodyear od 2004. godine i od tada prodajom visokokvalitetnih guma po razumnoj cijeni postiže sve veće uspjehe po cijeloj Evropi.