Sava-minőség

Az Európában tervezett Sava gumiabroncsok minőségét a Goodyear technológiája szavatolja. Megbízható gumiabroncsok elérhető áron.

A Goodyear Dunlop csoport része

A Goodyear Dunlop Sava Tires teljes egészében a Goodyear Dunlop csoport tulajdonában működik, és ezáltal hasznosítja a Goodyear műszaki tapasztalatait. Gumiabroncsaink tervezése a Goodyear minőségbiztosítási mérnökeinek irányítása alatt, a legmodernebb berendezésekkel és eszközökkel történik. A gyárat elhagyó összes gumiabroncsnak meg kell felelnie a Goodyear szigorú minőség-ellenőrzési szabványainak.

90 évnyi tapasztalat

Az 1921-ben alapított Goodyear Dunlop Sava Tires 90 évet meghaladó gyártási és tervezési tapasztalattal rendelkezik. A legkorszerűbb gépekkel és berendezésekkel felszerelt, a szlovéniai Kranjban található gyárban évente körülbelül nyolcmillió gumiabroncsot állítunk elő. Tapasztalatainkat és a legmodernebb gyártástechnológiai megoldásokat ötvözve kedvező árú és a minőség terén megalkuvást nem ismerő gumiabroncsokat gyártunk.

A Sava minőségi garanciája

Fontos számunkra, hogy megbízható termékekkel álljunk vásárlóink rendelkezésére. Az általunk gyártott Sava gumiabroncsokhoz járó minőségi garancia védelmet nyújt a gyártási hibákból, az anyaghibákból és a tervezésből eredő meghibásodások ellen. A Sava minőségi garancia adott országban érvényes feltételeivel kapcsolatban érdeklődjön a helyi márkakereskedőnél.