Netherlands NL
Land wijzigen

De kwaliteit van Sava

Sava banden zijn ontworpen in Europa en aangestuurd door Goodyear technologie. Banden waar u op kunt vertrouwen, voor een redelijke prijs!

Onderdeel van de Goodyear Tires groep

Goodyear Tires is volledige eigendom van de Goodyear Tires groep, en profiteert van de technische expertise van Goodyear. Onze banden worden ontwikkeld met behulp van geavanceerde apparatuur onder de controle van de kwaliteitsingenieurs van Goodyear. Alle banden moeten aan de strikte kwaliteitseisen van Goodyear voldoen vooraleer ze onze fabrieken verlaten.

90 jaar ervaring

Goodyear Tires is opgericht in 1921 en heeft inmiddels meer dan 90 jaar knowhow op het gebied van productie. Vandaag de dag worden in onze topfabriek in Kranj (Slovenië) circa acht miljoen banden per jaar gemaakt. Wij combineren onze jarenlange ervaring met het beste van moderne technologie zodat u betaalbare banden krijgt die niet aan kwaliteit moeten inboeten.

Sava kwaliteitsgarantie

We doen er alles aan om u een product te bieden waarop u kunt vertrouwen. Daarom krijgt u bij elke band die wij maken de Sava kwaliteitsgarantie die fouten in de uitvoering, het materiaal en het ontwerp dekt. Neem contact op met uw lokale dealer voor de volledige voorwaarden van de Sava kwaliteitsgarantie in uw land.