Norway NO
Bytt land

Hvem er vi

Sava er en av de største og mest vellykkede dekkprodusentene i Sentral-Europa, og tilbyr et bredt utvalg av dekk til personbiler, SUV-er, lette og vanlige lastebiler. Sava har spredt sine røtter fra det lille landet Slovenia og har omfavnet Europa og mer som en enhet.

Dekkene fra Sava produseres på ulike fabrikker i Europa. Mange av dekkene produseres imidlertid fremdeles ved Sava-fabrikken i Slovenia, som er et toppmoderne produksjonsanlegg, spesialisert på produksjon av høytytende sommer- og vinterdekk til personbiler.

Sava – Europeiske kvalitetsdekk

Når du kjøper dekk fra Sava vet du at du velger kvalitet; et valg av kvalitet med røtter i den europeiske arven og basert på Goodyear-teknologi.

Sava-kvalitet har en rimelig pris med god dekkytelse. Det gir deg tryggheten og sinnsroen med at du har valgt en kostnadsbesparende anskaffelse.

Sava-dekk produseres av grundig opplærte og erfarent personale som bruker det mest avanserte av produksjonsutstyr. Alle dekkene fra Sava gjennomgår en grundig kvalitetskontroll når de testes ved det slovenske produksjonsanlegget, før de sendes til andre deler av Europa. Du kan være trygg på at hvert Sava-dekk du kjøper er i samsvar med de høyeste kvalitetskrav, noe som gjør det mulig for Sava å tilby Savas kvalitetsgaranti på alle dekkene som selges.

Alle forbrukerdekk fra Sava har en garanti mot produksjons-, material- og designfeil i henhold til garantivilkårene for dekk i Sava EMEA. Garantivilkårene som gjelder for et bestemt land kan ved forespørsel innhentes fra dekkforhandleren i det respektive landet.

Alle forbrukerdekk fra Sava har en garanti mot produksjons-, material- og designfeil i henhold til garantivilkårene for dekk i Sava EMEA. Garantivilkårene som gjelder for et bestemt land kan ved forespørsel innhentes fra dekkforhandleren i det respektive landet.

Sava – Drevet av Goodyear-teknologi

Produksjonsanlegget til Sava i slovenske Kranj er blant de mest avanserte produksjonsfabrikkene for dekk i Europa. Ikke bare produserer dette anlegget med hjelp av toppmoderne teknologi fortrinnsvis høytytende vinterdekk for Sava, men også for andre Goodyear medium- og premiummerker.

Den årlige produksjonen på Sava-fabrikken i Slovenia ligger på rundt åtte millioner dekk. Årlig selges omlag det samme antallet dekk fra Sava globalt. Sava har mer enn 1600 ansatte i Europa.

Prisvinnende konstruksjoner

1999 – ISO-sertifikat for miljøstyringssystemet

2001 – ISO-sertifikat for bilindustriens kvalitetsstyring

2002 – OHSAS-sertifikatet for helse og sikkerhet på arbeidsplassen

2003 – BPMS-sertifikatet (kombinerer standarder med hensyn til kvalitet, miljøvern, samt helse og sikkerhet på arbeidsplassen) – det første i verden

2003 – Pris for beste arbeidsmiljø hos store selskaper i Slovenia

2003 – Ny ISO for miljøstyringssystemer

2003 – Ny OHSAS for helse og sikkerhet på arbeidsplassen

2004 – Pris som miljøvennlig selskap

2009 – ISO for kvalitetsstyring av design, utvikling og produksjonskvalitet

Kranj distribusjonssenter

Dette anlegget ble konstruert i 2002 med 17 100 kvadratmeter gulvplass, og er dessuten det sentrale distribusjonssenteret for Sørøst-Europa, med kapasitet til å håndtere opptil en million dekk til personbiler. Konstruksjonen av distribusjonssenteret ses på som en nøkkel til selskapets fremtidige utvikling på markedet, for å styrke dets konkurransefordeler og utnytte markedsmulighetene."