Romania RO
Schimbaţi ţara

Cine suntem

Sava este unul din cei mai mari şi mai de succes producători de anvelope din Europa Centrală, care oferă o gamă largă de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri, camioane şi camioane uşoare. La început o companie locală slovenă, Sava a devenit o marcă de talie europeană şi chiar mondială.

Anvelopele Sava sunt produse în diferite fabrici din Europa. O mare parte din anvelope sunt totuşi încă produse în fabrica Sava din Slovenia, o unitate de producţie ultramodernă, specializată în producerea anvelopelor de înaltă performanţă pentru autoturisme, atât de vară cât şi de iarnă.

Sava - Anvelope europene de calitate

Achiziţionând anvelope Sava, ştiţi că faceţi alegerea potrivită; alegeţi calitatea cu rădăcini puternice în moştenirea europeană şi dusă mai departe de tehnologia Goodyear.

Calitatea Sava şi performanţa bună a unei anvelope pot fi obţinute la un preţ rezonabil. Acest lucru reprezintă o asigurare a faptului că aţi făcut o achiziţie convenabilă şi, în acelaşi timp, sigură.

Anvelopele Sava sunt fabricate de personal cu experienţă şi înaltă pregătire, cu ajutorul celor mai avansate echipamente de producţie. Înainte de a fi expediate către alte zone ale Europei, toate anvelopele Sava sunt supuse unor teste riguroase de control al calităţii, în cadrul unităţii de producţie din Slovenia. Puteţi fi sigur că fiecare anvelopă achiziţionată de la Sava respectă standarde stricte de calitate, lucru care permite companiei Sava să ofere Garanţia calităţii Sava pentru toate anvelopele comercializate.

Toate anvelopele Sava pentru turisme sunt garantate în ceea ce priveşte defectele legate de fabricaţie, material sau proiectare, conform condiţiilor de garanţie a anvelopelor Sava, prezente în zona EMEA. Termenii şi condiţiile garanţiei aplicabile în fiecare ţară pot fi obţinute la cerere de la distribuitorii de anvelope din ţara respectivă.

Toate anvelopele Sava pentru turisme sunt garantate în ceea ce priveşte defectele legate de fabricaţie, material sau proiectare, conform condiţiilor de garanţie a anvelopelor Sava, prezente în zona EMEA. Termenii şi condiţiile garanţiei aplicabile în fiecare ţară pot fi obţinute la cerere de la distribuitorii de anvelope din ţara respectivă.

Sava - Susţinută de tehnologia Goodyear

Unitatea de producţie Sava de la Kranj - Slovenia se numără printre cele mai avansate fabrici de anvelope din Europa. Aici sunt produse în special anvelope de iarnă şi anvelope de înaltă performanţă pentru marca Sava, dar şi pentru alte mărci ale grupului Goodyear, din clasa premium şi de mijloc, care utilizează tehnologie ultramodernă.

Producţia anuală a fabricii Sava din Slovenia se ridică la aproximativ opt milioane de anvelope. Aproximativ acelaşi număr de anvelope sunt vândute anual în întreaga lume. În Europa, Sava are un număr de aproximativ 1.600 de angajaţi.

Operaţiuni premiate

1999, - Certificare ISO pentru sistemul de management de mediu

2001 - Certificare ISO pentru managementul calităţii în industria auto

2002- Certificare OHSAS pentru sănătatea şi securitatea la locul de muncă

2003 - Certificare BPMS (combină standarde privind calitatea, protecţia mediului şi sănătatea şi siguranţa la locul de muncă) - prima de acest fel din lume

2003 - Premiul pentru cel mai bun mediu de lucru într-o companie mare din Slovenia

2003 - Noul standard ISO pentru sistemele de management de mediu

2003 - Noul standard OHSAS pentru sănătatea şi securitatea la locul de muncă

2004 - Premiul pentru Companie Ecocompatibilă

2009 - ISO pentru proiectare, dezvoltare şi management al calităţii de fabricaţie

Centrul de distribuţie de la Kranj

Construită în anul 2002 şi având o amprentă la sol de 17.100 m2, această unitate îndeplineşte şi rolul de centru principal de distribuţie pentru Europa de Sud-Est, având o capacitate de depozitare de până la un milion de anvelope pentru autoturisme. Construcţia centrului de distribuţie a fost considerată esenţială pentru dezvoltarea ulterioară a companiei pe piaţă, în scopul consolidării avantajelor competitive şi al exploatării oportunităţilor de piaţă.