Romania RO
Schimbaţi ţara

Garanția specială Sava - 1 Aprilie-30 Iunie 2016

Condiţii:

Garanția specială la anvelopele Sava este în plus față de condițiile standard de garanție și este limitată la gama de vară – anvelope de turism şi 4x4 - cu DOT (an de fabricaţie) 2013 și mai târziu, achiziționate în perioada 1 Aprilie - 30 Iunie 2016 de la un dealer Goodyear Romania SRL participant la acestă campanie.

sava-speciall-waranty-2016-left


Termenii garanţiei speciale se referă la un an de la data achiziţiei anvelopelor. Garanția standard de 2 ani nu va fi afectată de garanția specială.

În conformitate cu condițiile de garanție specială, Goodyear Romania SRL se angajează, în caz de daună accidentală cauzată de utilizarea vehiculului, să ofere o anvelopă de înlocuire gratuită (în cazul în care anvelopa este ireparabilă) pentru o anvelopă din cele 4 achiziționate.

Garanția specială este limitată în ceea ce privește următoarele tipuri de defecte: perforarea sau ruperea anvelopei și a blisterelor în peretele anvelopei, cu excepția cazului în care prejudiciul anvelopei poartă semne ale unui act intenționat (vandalism de către consumator sau o parte terță). Garanția specială nu se aplică anvelopelor care au fost în trecut reparate.

Garanția specială nu se aplică în cazul uzurii normale a pneurilor ca urmare a utilizării de zi cu zi și cauzate de elemente defecte ale șasiului vehiculului (amortizoare, aliniere roţi, rotule, brațe). Astfel, adâncimea benzii de rulare nu este parte a garanției.

Garanția specială este acordată pentru anvelopele cu adâncimea minimă a benzii de rulare de 4 mm.

O condiție prealabilă obligatorie pentru a fi acordată garanția specială este prezentarea talonului completat cu data achiziției însoțit de documentul fiscal în original. Acesta va conține: data cumpărarii anvelopelor, modelul, dimensiunea, prețul şi datele vânzătorului.

Dacă este necesară înlocuirea unei anvelope iar în momentul în care consumatorul solicită garanția specială punctul autorizat de vânzare nu are modelul de anvelopă necesar în stoc, anvelopa poate fi schimbată cu un alt model Sava cu caracteristici și preț similare.

Campania este limitată doar la partenerii Goodyear Romania SRL.

Consumatorul trebuie să respecte normele de utilizare ale anvelopelor, montarea acestora să fie conformă cu specificaţiile producătorului auto luând în considerare condițiile climatice din regiune, dimensiunea anvelopei, indicele de încărcare și cel de viteză.