Slovenia SL
Zamenjaj državo

Savina kakovost

Blagovna znamka Sava je po celem svetu znana po svojih kakovostnih pnevmatikah. Njen celovit in širok izbor pnevmatik je odlično nadomestilo za dražje blagovne znamke. Ob nakupu pnevmatik Sava veste, da ste izbrali kakovost: zanesljive in zmogljive pnevmatike po razumni ceni.

Več kot 85 let evropskih izkušenj

Goodyear Dunlop Sava Tires je eno največjih in najbolj uspešnih podjetij za proizvodnjo avtoplaščev v srednji Evropi in ima v svoji ponudbi veliko izbiro proizvodov za osebne avtomobile, športne terence (SUV) ter lahka tovorna in tovorna vozila. Pnevmatike Sava izdelujejo v več tovarnah po celi Evropi. Veliko avtoplaščev še vedno izdelajo v tovarni Goodyear Dunlop Sava Tires v Sloveniji, ki je med najbolj naprednimi obrati za proizvodnjo pnevmatik v Evropi.

Več kot 85 let proizvodnje visokokakovostnih izdelkov iz gume

Pred odpremo v druge dele Evrope so vse pnevmatike Sava podvržene kontrolnim preskusom kakovosti v sodobnem slovenskem proizvodnem obratu. Vsaka pnevmatika, ki jo kupite od podjetja Goodyear Dunlop Sava Tires, ustreza strogim standardom kakovosti.

Tradicija pogojena z Goodyearovo dediščino

Sava je članica družine blagovnih znamk podjetja Goodyear od leta 2004 in od tedaj s prodajo visokokakovostnih pnevmatik po razumni ceni žanje vse večje uspehe po celi Evropi.