Savina kakovost

Pnevmatike Sava so zasnovane v Evropi, njihova gonilna sila pa je Goodyearova tehnologija. Pnevmatike, na katere se lahko zanesete, po razumni ceni!

Del skupine Goodyear Dunlop

Goodyear Dunlop Sava Tires je v stoodstotni lasti skupine Goodyear Dunlop in pri svojem delovanju s pridom uporablja Goodyearovo strokovno znanje in izkušnje. Za snovanje pnevmatik uporabljamo napredno opremo, vse skupaj pa poteka pod nadzorom Goodyearovih inženirjev kakovosti. Vse pnevmatike morajo ustrezati strogim Goodyearovim standardom kakovosti, preden lahko zapustijo tovarno.

90 let strokovnega znanja

Leta 1921 ustanovljena družba Goodyear Dunlop Sava Tires ima za seboj več kot 90 let proizvodnega znanja in izkušenj. Danes se v naših najsodobnejših obratih v slovenskem mestu Kranj proizvede približno osem milijonov pnevmatik na leto. Dolgo tradicijo združujemo z najboljšimi sodobnimi tehnologijami, s čimer vam zagotavljamo cenovno dostopne pnevmatike, pri katerih cena ne gre na račun kakovosti.

Jamstvo za kakovost Goodyear Dunlop Sava Tires

Prizadevamo si, da bi vam zagotavljali zaupanja vredne izdelke. Zato ima vsaka naša pnevmatika jamstvo za kakovost Goodyear Dunlop Sava Tires oziroma garancijo za izdelavo, material in zasnovo. Za podrobnejše informacije o Savinih garancijskih pogojih se obrnite na lokalnega prodajalca v svoji državi.