Romania RO
Schimbaţi ţara

Înțelegeți mai bine anvelopa

Îngrijirea anvelopelor

Rotirea anvelopelor - rotiți anvelopele la fiecare 10.000-12.000 km sau la fiecare șase luni

Toate anvelopele se uzează în timp, dar puteţi prelungi durata de viaţă a anvelopelor Sava şi puteţi asigura performanţă optimă prin întreţinerea regulată a anvelopelor.

Dacă observaţi o scădere semnificativă a performanţelor, este momentul să discutaţi cu distribuitorul dvs. - de exemplu, dacă anvelopele nu se comportă corespunzător pe suprafeţe umede, nu îşi menţin aderenţa la frânare şi în viraje sau vibrează excesiv. Este posibil ca anvelopele dvs. să necesite echilibrare, rotire sau aliniere, sau poate că este necesar să investiţi într-un set nou.

Verificarea presiunii din anvelope - efectuați-o în mod regulat pentru călătorii mai sigure și o durată mai lungă de viață a anvelopei

Menţinerea presiunii corecte în anvelope: Presiunea corectă a anvelopelor este esenţială pentru performanţa optimă a acestora şi a autovehiculului. Anvelopele umflate corespunzător sunt mai durabile şi asigură călătorii mai sigure la volan. Aşadar, verificaţi presiunea anvelopelor în mod regulat. Aflaţi mai multe despre umflarea anvelopelor aici.

Un profesionist care efectuează inspecția anvelopelor - verificați regulat adâncimea benzii de rulare

Inspecţia benzii de rulare: Banda de rulare a anvelopei trebuie verificată în mod regulat pentru a identifica orice semne de uzură excesivă sau neuniformă şi urme de deteriorare. Aflaţi aici mai multe detalii despre aspectele pe care indică uzura benzii de rulare. De asemenea, probabil va trebui să discutaţi cu distribuitorul de anvelope.

Rotirea anvelopelor - rotiți anvelopele la fiecare 10.000-12.000 km sau la fiecare șase luni

Rotirea anvelopelor: trebuie să rotiţi anvelopele la fiecare şase luni sau la fiecare 10.000 - 12.000 km pentru a asigura uzura uniformă a benzii de rulare şi pentru a prelungi durata lor de viaţă. Aflaţi mai multe despre rotirea anvelopelor aici.

Obțineți sfaturi de la distribuitorul de anvelope - învățați semnele care vă arată că anvelopele trebuie înlocuite

Anvelope de schimb: Inspecţia periodică şi întreţinerea anvelopelor va prelungi durata de viaţă a acestora. În cele din urmă însă, toate anvelopele se uzează. Aflaţi când este momentul să înlocuiţi anvelopele