Sava-kvalitet

Däcken från Sava konstrueras i Europa och är baserade på teknik från Goodyear. Däck du kan lita på, till ett vettigt pris!

Ingår i Goodyear Dunlop-gruppen

Goodyear Dunlop Sava Tires är ett helägt dotterbolag till Goodyear Dunlop-gruppen och drar full nytta av den tekniska expertisen hos Goodyear. Våra däck utvecklas med hjälp av avancerad utrustning och kontrolleras av Goodyears kvalitetsingenjörer. Alla däck måste uppfylla Goodyears strikta kvalitetsstandarder innan de lämnar våra fabriker.

90 års expertkunskaper

Goodyear Dunlop Sava Tires grundade 1921 och representerar över 90 års kunskaper om däcktillverkning. Vår toppmoderna fabrik i Kranj, Slovenien, producerar i dag cirka åtta miljoner däck om året. Vi kombinerar vårt långa arv med det bästa av modern teknik för att ge dig prisvärda däck som inte kompromissar med kvaliteten.

Savas kvalitetsgaranti

Vi arbetar hängivet med att ge dig en produkt du kan lita på. Det är av denna anledning som varje däck vi tillverkar backas upp av Savas kvalitetsgaranti, som skyddar dig mot defekter i arbete, material eller design. Kontakta din lokala återförsäljare för att få mer information om de fullständiga villkoren för Savas kvalitetsgaranti i ditt land.