Kvalitet pneumatika Sava

Pneumatici Sava su razvijeni u Evropi, uz Goodyear tehnologiju. Pneumatici na koje možete da se oslonite – po razumnoj ceni!

Deo grupe Goodyear Dunlop

Goodyear Dunlop Sava Tires je u 100-postotnom vlasništvu grupe Goodyear Dunlop i koristi sve prednosti tehničke ekspertize kompanije Goodyear. U razvoju naših pneumatika korišćena je napredna oprema pod kontrolom inženjera kompanije Goodyear zaduženih za kvalitet. Svi pneumatici moraju da ispunjavaju stroge standarde kvaliteta pre nego što izađu iz naših fabrika.

90 godina iskustva

Osnovana 1921. godine, korporacija Goodyear Dunlop Sava Tires ima više od 90 godina stručnog iskustva u proizvodnji pneumatika. Naša najsavremenija postrojenja u Kranju u Sloveniji sada proizvode oko osam miliona pneumatika godišnje. Mi udružujemo naše dugogodišnje iskustvo sa najboljom modernom tehnologijom kako bismo vam obezbedili pneumatike po razumnoj ceni, a bez kompromisa kad je reč o kvalitetu.

Savina garancija kvaliteta

Mi smo posvećeni tome da vam isporučimo proizvod u koji možete imati poverenja. Zato svaki pneumatik koji proizvedemo ima Savinu garanciju kvaliteta koja garantuje odsustvo defekata u izradi, materijalima ili dezenu. Obratite se svom lokalnom prodavcu kako biste dobili detaljne uslove i odredbe Savine garancije kvaliteta važeće u vašoj zemlji.