Sava-kvalitet

Sava-dæk er designet i Europa og anvender Goodyear-teknologi. Dæk du kan stole på - til en pris, der er til at forstå!

Del af Goodyear Dunlop Gruppen

Goodyear Dunlop Sava Tires er fuldt ejet af Goodyear Dunlop Gruppen og nyder godt af Goodyears tekniske ekspertise. Vores dæk er udviklet med anvendelse af avanceret udstyr under kontrol af Goodyears Quality Engineers. Alle dæk skal opfylde Goodyears strenge kvalitetsstandarder, før de forlader fabrikken.

90 års ekspertise

Goodyear Dunlop Sava Tires går tilbage til 1921 og repræsenterer over 90 års produktionsekspertise. I dag fremstiller vores topmoderne faciliteter i Kranj i Slovenien ca. otte millioner dæk om året. Vi kombinerer vores mangeårige erfaring med det bedste i den moderne teknologi lange heritage with the best of modern technology to give you affordable tires that do not compromise on quality.

Sava kvalitetsgaranti

Vi er meget engageret i at give dig et produkt, som du kan have tillid til. Derfor er hvert eneste dæk, som vi fremstiller, omfattet af Sava kvalitetsgarantien, som sikrer kunden mod fejl i den fagmæssige udførelse, materialerne og designet. Kontakt din lokale forhandler for at få de samlede betingelser og vilkår i Sava kvalitetsgarantien, der gælder i dit land.