Finland FI
Vaihda maata

Keitä me olemme

Sava on yksi Keski-Euroopan suurimmista ja menestyksekkäimmistä rengasvalmistajista, jolla on laaja valikoima henkilöautojen, maasturien, kevyiden kuorma-autojen ja kuorma-autojen renkaita. Savan juuret ovat levinneet pienestä Sloveniasta Eurooppaan ja sen rajojen ulkopuolellekin.

Savan renkaat tehdään useassa eri tehtaassa Euroopassa. Monet renkaista valmistetaan kuitenkin edelleen Savan Slovenian-tehtaassa, joka on viimeisintä tekniikkaa hyödyntävä tuotantolaitos ja erikoistuu henkilöautojen erittäin suorituskykyisiin kesä- ja talvirenkaisiin.

Sava – eurooppalaisia laaturenkaita

Kun ostat Sava-renkaat, tiedät tekeväsi laatutietoisen valinnan, jonka perustana on eurooppalainen perintö ja Goodyearin tekniikka.

Savan renkaat ovat kohtuuhintaisia ja suorituskykyisiä. Siten voit luottaa, että olet tehnyt kustannustietoisen ostoksen.

Savan renkaat valmistaa korkeasti koulutettu ja kokenut henkilöstö, joka käyttää kehittyneimpiä tuotantolaitteistoja. Kaikille Savan renkaille tehdään perinpohjaiset laatutestit Slovenian tuotantolaitoksella ennen niiden toimittamista muualle Eurooppaan. Voit olla varma, että jokainen Savalta ostamasi rengas täyttää tiukat laatustandardit. Siksi Sava antaakin jokaiselle myymälleen renkaalle Savan laatutakuun.

Savan Euroopan, Lähi-idän ja Pohjois- sekä Etelä-Amerikan takuuehdot koskevat kaikkia Savan kuluttajille myymiä renkaita ja kattavat valmistus- ja materiaaliviat sekä suunnitteluun liittyvät tilanteet. Tietyssä maassa sovellettavat takuuehdot ovat pyynnöstä saatavana kyseisessä maassa sijaitsevista rengasliikkeistä.

Savan Euroopan, Lähi-idän ja Pohjois- sekä Etelä-Amerikan takuuehdot koskevat kaikkia Savan kuluttajille myymiä renkaita ja kattavat valmistus- ja materiaaliviat sekä suunnitteluun liittyvät tilanteet. Tietyssä maassa sovellettavat takuuehdot ovat pyynnöstä saatavana kyseisessä maassa sijaitsevista rengasliikkeistä.

Sava – taustalla Goodyearin tekniikka

Savan tuotantolaitos Kranjissa, Sloveniassa, on yksi Euroopan edistyksellisimmistä rengastehtaista. Tehdas tuottaa erityisesti korkean suorituskyvyn talvirenkaita Savalle mutta myös muille Goodyearin keski- ja huippuluokan merkeille käyttämällä huippumodernia tekniikkaa.

Savan Slovenian-tehdas valmistaa vuosittain noin kahdeksan miljoonaa rengasta. Vuosittain maailmanlaajuisesti myydään miltei sama määrä Savan renkaita. Savalla on Euroopassa yli 1 600 työntekijää.

Palkittuja toimia

1999 – ISO-sertifikaatti ympäristöasioiden hallintajärjestelmälle

2001 – ISO-sertifikaatti autoteollisuuden laadunhallinnalle

2002 – OHSAS-sertifikaatti työpaikkaterveydelle ja -turvallisuudelle

2003 – BPMS-sertifikaatti (yhdistää laatua, ympäristönsuojelua ja työpaikkaturvallisuutta koskevat standardit) – ensimmäisenä maailmassa

2003 – Palkinto parhaasta työympäristöstä slovenialaisten suuryritysten joukossa

2003 – Uusi ISO ympäristöasioiden hallintajärjestelmille

2003 – Uudet OHSA-sertifikaatit työpaikkaterveydelle ja -turvallisuudelle

2004 – Ympäristöystävällisen yrityksen palkinto

2009 – ISO design-, kehitys- ja valmistuslaadunhallinnalle

Kranjin jakelukeskus

Tämä 17 100 m2:n suuruinen laitos valmistui vuonna 2002, ja se toimii lisäksi Kaakkois-Euroopan pääjakelukeskuksena, jossa on tilaa jopa miljoonalle henkilöauton renkaalle. Jakelukeskuksen valmistumisen on nähty olevan erittäin tärkeää yrityksen kehittämiselle markkinoilla, sillä se vahvistaa sen kilpailuetua ja auttaa sitä hyödyntämään markkinoiden tarjoamia mahdollisuuksia.